Werking van het huwelijksagentschap

We hebben het hier over serieuze zaken, dus is het erg belangrijk dat we u ontmoeten!

Het eerste gesprek

Dit eerste gesprek is uiteraard gratis en zonder verplichtingen.

Op deze manier kunnen we een schets maken van uw persoonlijkheid, uw geschiedenis, uw wensen, dromen en verwachtingen. Dat gebeurt allemaal op een erg gemoedelijke en warme manier.

U komt naar ons bureau waar we u in een gezellige en warme sfeer onthalen. We praten er over de criteria die u belangrijk vindt en de personen die u zou willen ontmoeten.

We zullen u gauw kunnen zeggen of we aan uw vraag kunnen beantwoorden.

Een aantrekkelijke formule

Nadien stellen we u een aantrekkelijke en flexibele formule voor van 3, 6 of 12 maanden. U kiest zelf! Nadat u uw abonnement hebt gekozen, maken we een contract op dat officieel wordt erkend door het ministerie van Economie en waarvan elk lid een kopie krijgt.

Het agentschap Valérie Dax ligt aan de basis van de huwelijksmakelarij. We dienen ook een kopie van ieders identiteitskaart te bezitten.

Eerste voorstellingen

Al heel snel na uw inschrijving stellen we u personen voor die aan uw criteria beantwoorden. Eens te meer gebeurt deze voorstelling op een zeer gemoedelijke manier. Zolang u de persoon niet hebt gevonden die uw hart sneller doet slaan, blijven we onze zoektocht verder zetten.

Na elke ontmoeting zijn uw opmerkingen, indrukken en gevoelens voor ons van groot belang. Vervolgens kunnen we een portret opmaken van de gewenste persoon en onze zoekactie verfijnen, als de eerste persoon tenminste niet de uitverkorene van uw hart is natuurlijk ...